4. tammikuuta 2012

Kynsi mokailua x 2

Uusi vuosi ei ole alkanut kovin lupaavasti, mutta tästä ei voi kuin parantaa... toivottavasti :) Todellakin olin saanut kynnet kasvatettua pitkiksi ja hyväkuntoisiksi kerrankin. Kun sitten näin eräät kynnet jotka oli viilattu mielestäni upeaan malliin (anteeksi, en muista nimeä). Enempiä miettimättä päätin kokeilla samaa, mutta malli näyttikin minulla aivan kauhealle, joten ei kun nips naps kynnet lyhyeksi ja uusi kasvatus prosessi käyntiin.
Kuten olin suunnitellutkin aloittavani Konad harjoittelut taas pyhistä päästyäni ja nyt päästiin jo melkein onnistumisiin, eka yritelmässä konanoinnit eivät erottuneet juurikaan, tästä viisastuneena aionkin tästä lähin testata näkyykö aikomani leimauslakka jo alla olevan lakan päällä. Toisessa yritelmässä sainkin toisen käden onnistumaan jo melkeisen hienosti, mutta sitten vasemmalla kädellä työskennellessä mokasin taas täysin. Harjoitukset jatkukoon :)

Ilon aihetta toi kumminkin eilen saapunut Nailsuppliesin paketti, josta sitten uudessa postauksessa. Nyt flunssaisena ei oikein energia riitä.

Kaikesta tästä tuskastuneena vetäisin sitten vain nopeat "ranskikset" töpö kynsiini valkealla ja pinkillä nail art värillä.

Ei kommentteja: