5. tammikuuta 2012

Nailsupplies kokemus ja swatchit

Ensimmäinen tilaukseni Nailsuppliesilta ja jos hintoihin ei kovia muutoksia tule niin varmasti ei jää viimeiseksi. Paketti saapui tasan viikossa, otin tuon small flat rate boxin joka oli se edullisin ja mihin menee se yhdeksän pulloa. Silti boxin koko yllätti kun se saapui, ajattelin ettei siinä millään voi alla kaikki 9 pulloa. Siellä ne kuitenkin olivat :D Tilaukseeni sisältyi kaksi pulloa Seche Vite päällys lakkaa ja joiden omat pakkaus pahvitkin olivat kauniisti avattu ja litistetty laatikkoon mukaan, jotta ne sai helposti takaisin kasaan. Muuten boxiin ei olisi todellakaan mennyt tuota yhdeksää pulloa. Koko tilaukseni posti kuluineen jäi vajaaseen 42 euroon, erittäin edullista siis.
 
Nail Tekin Foundation II pullo, joka on todellista ihme ainetta! Ainakin eräässä paikallisessa kauneushoitolassa pullo maksaa mahtavat 23€. Nyt Nailsuppliesilla alesta hinta jäi alle 5€ . Nail Tek kynsilakan ohennin.

China Glaze Electric Pineapple oli värinä pettymys, ei ollenkaan sitä miltä näytti kuvissa ja joissain swatcheissa. Eikä näin ollen sovi siihen tarkoitukseen johon sen halusin, mutta käyttöä löytyy kyllä. Väristä lähinnä tulee mieleen likainen vesiväri vesi. Outo mutainen vihertävän keltainen.
China Glaze harmony taasen oli erittäin kaunis lila hopealla shimmerillä.
Kumpikin täysin peittävä kahdella kerroksella.
Color Club you got soular oli tilauksen toinen pettymys, ei värinsä puolesta.. se on aivan täydellinen korallinen oranssi hopealla höystettynä. Aivan kuin sokeri huurteinen karamelli. Mutta koostumus oli iso pettymys. Lakka oli paksumpaa kuin yksikään vanhimmista lakoistani ja todelle huonosti levittäytyvää, jättäen ruman jäljen. No uutta ohentajaa kehiin ja toivotaan parasta.
Color Club lime starts here olikin sitten ihana, levittyi hyvin ja upea neon vihreä lime.Kumpikin täysin peittävä kahdella kerroksella.


Ylemmässä kuvassa luonnonvalossa salaman kanssa ja alemmassa ilman salamaa.

Ei kommentteja: