11. maaliskuuta 2012

Bad Essie

Ostin ensimmäisen Essieni, kun kaikki kovasti niitä ylistävät. Ihastuin cute as a buttonin kevääseen ja kesään sopivaan sävyyn. Kiekolla kaksi kerrosta lakkaa vaikutti olevan ok. Kynsillä kolmekaan kerrosta ei peittänyt täysin, vaikkei kynteni ole edes kovin pitkät. Lakkaan ilmaantui myös kauheat ilmakuplat, vaikken en pulloa edes ravistellut. Tämän kokemuksen jälkeen en varmaankaan Essietä tule ostamaan, ainakaan normaali hinnalla, sen verran iso pettymys tuon hintaiselta lakalta. Lakkauksen sain pelastettua jotenkun siedettäväksi tarroilla ja Sally Hansenin päällyslakalla, joka on jostakin itseensä kimmalluksen saanut. Mitenkäs muilla, onko muilla vain hyviä kokemuksia Essiestä?  I bought my first Essie because I've heard so much good about them. Well shade cute as a button was really nice color for spring and summer but unfortunately it was only good thing in this nail polish. After 3 layers I still could see my nails through it and horrible air bubbles appeared even I didn't shake the bottle. I could save this mani bearable with nail stickers and Sally Hansens top coat. I probably don't buy Essie again at least not on full price after this experience. Does everyone else have only good experiences about Essie?
2 kommenttia:

Vanquish kirjoitti...

Mulla on neljä essien lakkaa, ja olen ollut jokaiseen enemmän kuin tyytyväinen :) Levittyy hyvin, suti on helppo, ja peittävät hienosti kahdella kerroksella! Harmi, jos sulle on sattunut huonompi kappale :/

Birta kirjoitti...

Niin on kyllä kelju jos ensikokemus on huono. :/ Väri on kyllä niin ihana. Sudista pidin kyllä. Pitää kokeilla marmoroinnissa ja töpöttelyyn varmaan ihan ok.