13. joulukuuta 2011

Joululahja ostosten sekaan eksyviä houkutuksia


Päätin etten hanki mitään kynsi tarvikkeita joulukuussa, mutta kas kummaa jotenkin vahingossa niitä on ilmaantunut ja paketti Ebaysta ovat vielä matkalla. Valitan kuvien laatua, meidän asunto on pimeä luola näin talvella, joten en edes yritä saada mm. lakkojen värejä näkymään oikein, satoja kuvia räpsittyäni olen todennut sen toivottomaksi.

Viimeisimpänä tiensä kotiini ovat löytäneet:

Sanna Tara Nail Art & Beauty Studion verkkokaupasta, sekalaisia fimoja ja kolmen kappaleen paketin nail art pensseleitä, joista varsinkin pienin oli se mitä olin metsästellyt. Kauppareissuilla ostosten sekaan eksyneet kynsilakat:*  Wet n Wild E446C Caribbean Frost
*  Wet n Wild E467 Night Prowl
*  Wet n Wild E468 Metallica
*  Lumene 8 Viettelys
*  Lumene Natural Code Rock’n roll
*  Gosh 540 Ocean
*  Sally Hansen Insta-Dry top coat

Näistä lakoista olen erityisesti viehättynyt, Wet n Wildin Night Prowliin. Upea musta läpikuultava lakka on kyllästetty violetilla glitterillä, tätä olen suunnitellut uudeksi vuodeksi kynsilleni. Odotan myös Sally Hansenin top coatin kokeilua ja vertausta Seche Viteen. Aikaisempaa kokemusta minulla on O.P.I:n suihkutettavasta pikakuivattajasta, joka ei mielestäni tuota nimeä edes ansaitsisi!

Cesars Shopista tilasin testattavaksi Cesars Secrets kynsilakan korjauskynän. Olen aikaisemmin käyttänyt O.P.I:n vastaavaa, joka oli hintaansa nähden melkoinen pettymys! Nyt odotan innolla päästä testaamaan Cesarsin versiota, jossa ainakin kynän kärki jo vaikutti paljon paremmalta kuin opin. Puhumattakaan hinnasta joka on huomattavasti edullisempi. 
MiMaxin paketissa oli mukavana yllätyksenä laitettu pakettiin mukaan nuotin mallisia "paljetteja"
 *  5kpl paketti dotting tooleja
*  12 kappaleen pakkaus Sure Promise koristelulakkoja
*  Pumppupullo kynsilakan poistoaineelle.
*  Pieni pullo Seche Vite pikakuivattajaa. Halusin testata onko tämä todella sellaista ihme ainetta kun kehutaan ja nyt yhden käyttökerran jälkeen olen RAKASTUNUT.

 

Ei kommentteja: