14. joulukuuta 2011

Vesimarmorointi

Tämä metodi kiehtoo minua kovasti. Periaatteessa näyttävät kynnet helposti, mutta käytännössä ei aivan niin helppoa. Olen testannut marmorointia useilla lakoilla ja vaihdellut veden lämpötilaa, suurin osa lakoistani ei käyttäydy lainkaan kuten näkemissäni tutoissa, joissa lakat aina levittäytyvät tehden kauniin renkaan. Minulla eivät... No useita yhdistelmiä kokeiltuani olenkin todennut ne kaikkein juoksevimmat lakat parhaiksi, ne jotka ainakin minulla tahtoo muuten jäädä vähemmälle käytölle, niiden hankalan levittyvyyden ja hitaan kuivumisen vuoksi, kuten Wet n Wildin lakat. Nyt olenkin sitten ostellut näitä lakkoja hieman enemmän, juuri vesimarmorointi mielessä. Lisään tähän hieman vanhemman kuvan, joka taisi olla kolmas tai neljäs yritykseni ja ensinmäinen jonka tulokseen olin jokseenkin tyytyväinen. Valitettavasti en muista mitä muita lakkoja käytin paitsi Wet n Wild blue moon lakkaa, joka on todella upea sininen. Muiden kokemuksia ja vinkkejä kuulisin erittäin mielelläni :)


4 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

Minä en ole onnistunut vesimarmoroinnissa vielä kertaakaan, kamalan sotkun vaan saanut aikaan..täytynee ostaa noita Wet n Wild-lakkoja ja kokeilla uudestaan.

Sun blogiin on tullut jouluvalot, ihanaa! :D

Birta kirjoitti...

Hieman joulu mieltä :)
Tää marmorointi on kyllä jännää, jossakin tutossa käytti O.P.I lakkoja ja hänellä toimi parhaiten ne lakat ja kun minä kokeilin niillä lakoilla, tulos oli kaikista heikoin.

Bambi kirjoitti...

Vou upeat! Minä en ole toistaiseksi tuossa marmoroinnissa onnistunut, mutta ehkäpä se onnistuu paremmin juoksevilla lakoilla, itse kun olen koittanut vaan tosi pigmenttisillä ja jönkeillä lakoilla!

Birta kirjoitti...

Kiitoksia :)