10. joulukuuta 2011

Konad ihmettelyä

Jonkin aikaa blogeja ja tuto videoita seurailtuani törmäsin myös Konad tutoihin ja silmät pyöreänä hämmästyksestä ihmettelin, että tässäkö olisi vastaus upeiden kynsien luomiseen, myös tälläiseltä vähemmän käsistään kätevältä. Kaikki näytti niin helpolta ja sanojen mukaan tuntuikin sitä olevan. Joten tässä hetimullekaikkinyt innostuksessa eksyin Konad Suomi nettikauppaan.

Tälläinen läjä sieltä sitten tavaraa mukaan eksyi:
- Konad setti special
- 5 kuvalaattaa
- Konad lakka silver
- Konad lakka Golden
- Konad lakka Gold Black
- Konad lakka Violet pearl ( 5 laatan ostaja sai valita yhden lakan ilmaiseksi)
- Yksi extra leimain ja kaavin.
Ja heti paketista purettuani aloin innokkaasti kokeilemaan, mutta eipä se sitten helppoa kuin heinän teko  ollutkaan.. Toki siis käytännössä helppoa, mutta kuvan kohdistamisessa saa olla tarkkana, eniten allekirjoittanutta kismitti puoliksi tarttuneet kuvat. Nyt Konadit saa odottaa ohi joulun uusia kokeiluja.

Kuinkas muilla kokemukset Konadeista? Oliko heti helppoa, vai olenko minä ainoa super avuton yksilö? Tai onko teillä tiettyjä niksejä ?

4 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

Minä harjoittelin pari iltaa telkkaria katsoessa ja kerkesin jo turhautua kun yhtäkkiä homma alkoikin sujua! Minulle tuotti ongelmia saada kuva tarttumaan leimasimeen, ja ajattelin sen johtuvan siitä että laattani ovat jotain halpoja kopioita, mutta se vaatikin vain harjoittelua :)

Birta kirjoitti...

Joo, saman huomasin itsekkin kunnes huomasin painavani kaapimella liian kovaa :D Joulun jälkeen aloitan kyllä teho harjoittelut :D

Jenni kirjoitti...

Minä käytin välillä kaapimen sijasta kirjastokorttia (näin youtubessa jonkun käyttävän luottokorttia), sillä ei saa painettua liian kovaa :)

Birta kirjoitti...

Kiitoksia vinkistä, täytyypä kokeilla :D